FC Gelre start met derde elftal

Binnen FC Gelre is het idee ontstaan om – bij voldoende animo – te starten met een derde seniorenelftal. Hoewel een derde team vaak als recreatief te boek staat, is het doel wel om minimaal eens per week te trainen én in competitieverband uit te komen op de zondagochtend. Waarschijnlijk wordt de trainingsavond op woensdag gehouden.

De club is daarom op zoek naar dames of meiden die het prettig vinden om op een iets minder hoog niveau te acteren, maar wel in competitieverband uit willen komen en regelmatig willen trainen samen. Het team is daarom minder geschikt voor meiden die voor het eerst willen starten met voetballen, maar in principe is iedereen die enthousiast is, welkom. We denken aan dames die ooit om wat voor reden dan ook gestopt zijn en toch graag weer willen ballen.Of bijvoorbeeld meiden voor wie het niveau van het eerste en tweede team net te hoog gegrepen is. Het is dus wel prettig om met een groep te starten die al enige affiniteit of ervaring heeft met het spelletje.

Een paar dames binnen fc Gelre hebben al interesse getoond en het startende team staat meer dan open voor (oud-)voetbalsters uit de regio die mee willen ballen.

Wie graag weer tweemaal per week de ‘kicksen’ onder bindt, iemand kent die iets voor het idee zou kunnen voelen, of liever nog wat meer informatie krijgt, kan contact opnemen secretaris@fcgelre.nl.

Geef een reactie